Subsidie energiebesparing VvE verlengd

Geplaatst door Michiel Simons (michiel) op 12-02-2019
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Verleninging subsidie

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor VvE's is verlengd tot 31 december 2019. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis kunt u als VvE aanvragen voor het aanbrengen van isolatie, zoals dak-, vloer, gevel en spouwmuurisolatie en isolerend glas. Er wordt alleen subsidie verstrekt als er tenminste twee maatregelen worden getroffen. De maatregelen moeten binnen 12 maanden na de beschikking zijn uitgevoerd.

Advies- en procesbegeleiding.

Ook kan de VvE een subsidie aanvragen voor advies- en procesbegeleiding. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de grootte van de VvE en van de vraag of de VvE ook daadwerkelijk maatregelen gaat uitvoeren in de toekomst, hetgeen blijkt uit een groen MJOP. Ook als de VvE op basis van het gesubsidieerde energieadvies geen maatregelen uitvoert, krijgt zij hiervoor subsidie. De hoogte van de subsidie is 75% van de kosten met een bepaald maximum. Kijk voor meer informatie ook op de website van RVO:  www.rvo.nl/seeh

Energieadvies laten opstellen

VvE Belang is een AWK-gecertificeerde organisatie en werkt met EPA-adviseurs voor het opstellen van een energieadvies. Zij kunnen u op weg helpen bij het aanvragen van de subsidie. Wilt u meer informatie? Bel dan 0162-469 120. 

 

Terug