Taxatie van uw complex voorkomt problemen

Geplaatst door Anne Westbroek (anne) op 04-11-2020
NIEUWS >>

Taxatie van uw complex voorkomt problemen

Op locatie of op afstand; het kan allebei!

Hebt u een taxatie nodig van de herbouwwaarde van uw complex? Is het al zes jaar geleden dat u een taxatie hebt laten uitvoeren? Of hebt u behoefte aan een frisse blik? Maak nú een afspraak met onze taxateur Jaap Hendriksen.

Klik hier voor direct contact.

Twijfel? Laat uw gebouw taxeren!

Op de verzekeringspolis van uw complex is de geïndexeerde waarde vermeld. Die is belangrijk, want u wilt natuurlijk het volledige bedrag uitgekeerd krijgen als er onverhoopt schade is aan uw gebouw.

Maar is die waarde wel correct?

Als de waarde niet klopt, is dat nadelig voor uw leden:

• bij onderverzekering krijgt u bij schade maar een deel van het schadebedrag;
  • bent u oververzekerd? Dan betaalt u te veel premie. En bij schade krijgt u echt niet meer dan het schadebedrag uitgekeerd.

Taxatie in coronatijd

Ook in deze coronatijd kan uw gebouw getaxeerd worden. Onze taxateur neemt alle RIVM-regels in acht. Dat betekent dat hij 1,5 meter afstand houdt en dat uw VvE met maximaal twee mensen vertegenwoordigd is bij de taxatiewerkzaamheden. Zijn er opnamen nodig van een privéruimte? Dan vraagt hij u om foto’s van die ruimte.

Liever op afstand taxeren? Dat kan ook. De taxateur maakt gebruik van foto’s (die u zelf opstuurt), tekeningen van het gebouw (voor zover aanwezig) de verzekeringspolis en gegevens uit de openbare registers. Daarmee kan prima het aantal vierkante meters van elk appartement worden vastgesteld.

Via Google Earth en Google Streetview kan de taxateur zich – samen met de bovenvermelde documenten én het bouwjaar van uw complex – een goed beeld vormen van de herbouwwaarde van uw gebouw. Zonder meerkosten!

Jaap Hendriksen Register Taxateur VvE BelangBellen of mailen

Bel of mail met Jaap Hendriksen voor een deskundige taxatie. Op locatie of op afstand.

Het telefoonnummer is 0162-469 120. Mailen is nog handiger: hendriksen@vvebelang.nl.