Verantwoord VvE Bestuur

Geplaatst door Sven (sven) op 28-06-2021
NIEUWS >> VOORLICHTING

Mag een VvE-bestuurder mijn appartement onaangekondigd betreden? En moet ik een sleutel van mijn appartement aan hem/haar geven? En mag er geweld (braak) gebruikt worden in geval van een calamiteit? Meld u aan voor de e-learning Verantwoord VvE-bestuur. Klik hier

In deze online module wordt u meegenomen in de fundamentele basiskennis over de VvE. De module is onderverdeeld in drie verschillende hoofdblokken: juridisch, technisch en financieel. Het is aan u welke onderwerpen u wilt doorlopen. Bij elk blok kunt u zich verdiepen in de theorie, vragen, praktijkvoorbeelden en een samenvatting.

Met de vragen kunt u voor uzelf te testen of u de informatie begrepen en/of onthouden heeft. De vragen hebben geen beoordelend karakter. Vervolgens kunt u de module beëindigen met het maken van een korte theorietoets. Deze theorietoets kunt u gebruiken als maatstaf of u de basiskennis voldoende beheerst.

De kosten voor deelname bedragen slechts €99,- inclusief btw. Klik hier om u aan te melden.

Na betaling van de factuur ontvangt u uw persoonlijke inlogcode. Na ontvangst van uw inlogcode kunt u een jaar lang gebruik maken van de e-Learning.

Deze online module is tot stand gekomen door een samenwerking tussen VvE Belang en KPE Vastgoed.
 

 
Terug