Vacature: Ondersteunend medewerker bouwkunde

Word jij onze nieuwe collega?

Stichting VvE Belang zet zich in voor de belangen van VvE’s en appartementseigenaars door te adviseren, coachen, begeleiden en actief kennis te delen. Ook onze politieke lobby richting Rijksoverheid, lokale overheden en de politieke partijen draagt bij aan het welzijn van VvE’s en appartementseigenaars.

Wat houdt de rol in?

VvE’s zijn wettelijk verplicht om te reserveren voor onderhoud. Ze voldoen aan deze verplichting door per jaar 0,5% van de herbouwwaarde van het pand te reserveren. Maar de meer gebruikte en meer nauwkeurige optie is het laten opstellen van een Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP). Als ondersteunend medewerker bouwkunde ben jij degene die op basis van de gegevens uit de ‘opname op locatie’ de eerste uitwerking maakt van deze MJOP’s. Ook het opstellen van rapportages van bouwkundige inspecties behoort tot de werkzaamheden. De MJOP’s of rapportages worden vervolgens gecontroleerd en gefinaliseerd door de bouwkundig specialisten van VvE Belang. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Ondersteunend medewerker bouwkunde

In essentie betreft dit een binnendienstfunctie waarbij je uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden verricht voor de bouwkundig adviseurs. Na de inwerkperiode heb je de vrijheid om werktijd naar eigen inzicht in te delen in bijvoorbeeld avonden, weekenden of vanuit thuis. Hier tegenover staat wel een resultaatverwachting.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt minimaal een MBO opleiding gerelateerd aan bouw of vastgoed,
  • Werkervaring is geen vereiste, wel een pré,
  • Ook basiskennis van appartementsrecht en/of binnen het domein ‘VvE’ is een pré,
  • Communicatief vaardig in geschrift,
  • Een goede balans tussen teamgerichtheid en zelfstandigheid,
  • Collegialiteit en een gezonde dosis humor.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een gezellig, dynamisch en ervaren team,
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden,
  • Bij een positieve beoordeling, de kans op een baan met doorgroeimogelijkheden,
  • Werken voor een toonaangevend bedrijf.

Meer informatie over deze functie? Neem contact op met Jacco van de Sandt, Manager Energie en Duurzaamheid op 0162-469 120

Bij interesse ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief graag op e-mailadres: vandesandt@vvebelang.nl of per post.

Klik hier om te reageren

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox