VvE Belang heeft in samenwerking met Collin Crowdfund NV het initiatief ontwikkeld om voor VvE's in Nederland crowdfunding beschikbaar te stellen.

Voor VvE Belang betekent dit dat er na een proces van jaren van onderzoek en gesprekken met veel partijen in de markt eindelijk een product beschikbaar komt waarbij het mes aan 2 kanten snijdt.

Het is en blijft voor VvE's moeilijk, zo niet onmogelijk om een lening aan te gaan. Banken willen er niet aan. Het is lastig, moeilijk en duur (handling). Door middel van crowdfunding wordt het nu ook voor VvE's mogelijk om te lenen.

Aan de andere kant ontvangt de VvE nauwelijks rente over het spaartegoed. Vaak krijgt VvE Belang de vraag of wij niet voor een beter rendement op het spaargeld kunnen zorgen. Wij hebben geen invloed op het rentebeleid van de banken. Maar met het crowdfund-initiatief kan de VvE in elk geval over een stukje van het spaartegoed wat meer rendement maken.

U vindt in dit gedeelte van de website informatie over VvE Crowdfunding. Deze informatie gaat zowel over Lenen alsook over Investeren.

Lees hier de brochure.

Via de onderstaande knoppen kunt u zich als Lener of als Investeerder laten registreren!

IK WIL LENEN IK WIL INVESTEREN