VvE Verzekering

Om de risico’s voor appartementseigenaren en bestuursleden te verminderen, is de vve verzekering voor de opstal en voor aansprakelijkheid, verplicht. Deze verzekeringen bieden bescherming tegen schade aan het gebouw zelf en eventuele aansprakelijkheidsclaims die voortvloeien uit ongelukken en schade aan derden.

De thumbnail

Binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) dragen alle individuele eigenaren bij aan de gemeenschappelijke kosten, waaronder de premies voor de VvE-verzekering. Het is daarom van groot belang dat deze verzekering efficiënt en effectief wordt geregeld. Door te kiezen voor een betrouwbare aanbieder zoals Centraal Beheer, kunt u ervoor zorgen dat de VvE-verzekering goed is afgestemd op de behoeften van de VvE en haar leden.

De voordelen van een VvE-verzekering via Centraal Beheer

U kunt uw verzekeringspakket aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Centraal Beheer handelt reparaties af of vergoeden het schadebedrag. Bij eventuele schade of problemen kunt u Centraal Beheer te allen tijde bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verder geniet u van:

  • Uw verzekeringen overzichtelijk in het online platform ‘Mijn Centraal Beheer’
  • Meld uw schade gemakkelijk en snel. Online of telefonisch.

Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke 8% korting op VvE-verzekeringen van Centraal Beheer indien u aangesloten bent bij VvE Belang.

De besparingen die voortvloeien uit deze korting wegen ruimschoots op tegen de aansluitingskosten bij VvE Belang. Dus kunt u genieten van hoogwaardige verzekeringen tegen een betaalbare prijs, wat gunstig is voor zowel de financiën van de VvE als de maandelijkse bijdragen van de bewoners.

Centraal Beheer Zakelijk – Cor – VvE © Fotografie: Martin Hogeboom

Heeft u vragen over de premieberekening van Centaal Beheer? Neem dan contact op met de specialisten van Centraal Beheer. Ook als u uw huidige verzekering wilt laten beoordelen of hulp nodig hebt bij het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. U bereikt Centraal Beheer op werkdagen op (055) 579 8115. Of stuur een e-mail naar vve.beheer@centraalbeheer.nl

Bereken direct uw premie

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox