VvE-managers Webinar: Prijsplafond voor blokaansluitingen

Naar verwachting wordt eind maart de nieuwe subsidieregeling Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen (TTB) gepubliceerd. De regeling is bedoeld voor VvE's met een blokaansluiting voor gas, warmte en/of elektriciteit.

Als VvE-manager(beheerder) krijgt u ongetwijfeld te maken met deze regeling, daarom organiseren VvE Belang en VGM NL gezamenlijk dit webinar.

Dit webinar wordt u kosteloos aangeboden

VvE Belang heeft samen met VGM NL maandenlang hard gewerkt om een subsidieregeling tot stand te brengen voor deze doelgroep. Daarom organiseren VvE Belang en VGM NL samen dit webinar voor VvE-managers.

PCVB-gecertificeerde beheerders krijgen 1 PE-punt voor het volgen van het webinar en het beantwoorden van de toetsvragen.


Wanneer is het webinar?

Donderdag 6 april om 10:00 uur via het Youtube-kanaal van VvE Belang

Let op: het webinar gaat alleen door als de regeling eind maart inderdaad wordt gepubliceerd. Ook moet duidelijk zijn wanneer de regeling wordt opengesteld. Dan is namelijk ook bekend wanneer de subsidie aangevraagd kan worden.

Mocht de regeling niet op tijd klaar zijn, dan wordt het webinar naar een latere datum verplaatst.

Waarom is het interessant voor VvE-managers?

Als VvE-manager wordt u betrokken bij vragen over deze subsidieregeling. Het kan ook zijn dat u namens de VvE’s de subsidie aanvraagt. Daarom is het goed om de ins en de outs van de regeling te kennen en op de hoogte te zijn van de aanvraagprocedure.

Welke onderwerpen mag u verwachten in dit webinar?

  • De reikwijdte van de regeling
  • Informatie over de doelgroep
  • Mogelijkheden om de regeling in te zetten
  • De implicatie voor VvE-managers als aanvrager
  • Wijze van verrekening van de subsidie
  • De aanvraagprocedure
  • Praktische tips en knelpunten.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de datum en tijd van het webinar en een link waarmee u kunt deelnemen. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox