VvE-managers Webinar: Prijsplafond voor blokaansluitingen

Op 23 maart jongstleden heeft er in de Tweede Kamer een debat plaatsgevonden over deze tegemoetkoming. Tijdens dit debat heeft Minister Jetten enkele toezeggingen gedaan, wat gevolgen heeft voor de planning van de publicatie van de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen (TTB) en het moment waarop de regeling wordt opengesteld. De regeling is bedoeld voor VvE's met een blokaansluiting voor gas, warmte en/of elektriciteit.

Als VvE-manager(beheerder) krijgt u ongetwijfeld te maken met deze regeling, daarom organiseren VvE Belang en VGM NL gezamenlijk dit webinar.

Dit webinar wordt u kosteloos aangeboden

VvE Belang heeft samen met VGM NL maandenlang hard gewerkt om een subsidieregeling tot stand te brengen voor deze doelgroep. Daarom organiseren VvE Belang en VGM NL samen dit webinar voor VvE-managers.

PCVB-gecertificeerde beheerders krijgen 1 PE-punt voor het volgen van het webinar en het beantwoorden van de toetsvragen.


Wanneer is het webinar?

Deze week zal er een uitgebreide brief aan de Tweede Kamer worden gestuurd over de regeling. Hierdoor zal de publicatiedatum van de regeling opnieuw worden uitgesteld en dus niet op 1 april worden gepubliceerd en ingevoerd. Vanwege deze ontwikkeling zijn wij genoodzaakt het webinar te verplaatsen naar:

Donderdag 6 april 20 april om 09:30 uur via het Youtube-kanaal van VvE Belang

We willen er zeker van zijn dat we beschikken over de definitieve regeling en aanvraagprocedure, om zo een succesvol webinar te kunnen verzorgen. Het webinar gaat alleen door als de regeling vóór 20 april wordt gepubliceerd. Ook moet duidelijk zijn wanneer de regeling wordt opengesteld. Dan is namelijk ook bekend wanneer de subsidie aangevraagd kan worden.

Mocht de regeling niet op tijd klaar zijn, dan wordt het webinar naar een latere datum verplaatst.

Waarom is het interessant voor VvE-managers?

Als VvE-manager wordt u betrokken bij vragen over deze subsidieregeling. Het kan ook zijn dat u namens de VvE’s de subsidie aanvraagt. Daarom is het goed om de ins en de outs van de regeling te kennen en op de hoogte te zijn van de aanvraagprocedure.

Welke onderwerpen mag u verwachten in dit webinar?

  • De reikwijdte van de regeling
  • Informatie over de doelgroep
  • Mogelijkheden om de regeling in te zetten
  • De implicatie voor VvE-managers als aanvrager
  • Wijze van verrekening van de subsidie
  • De aanvraagprocedure
  • Praktische tips en knelpunten.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de datum en tijd van het webinar en een link waarmee u kunt deelnemen. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox