Cursus Gemeente Hoorn

Bent u na deelname aan de informatiebijeenkomst(en) nóg enthousiaster geworden? Dan nodigen we u graag uit voor het volgen van de cursus die VvE Belang al sinds jaar en dag organiseert. U krijgt hier alle informatie aangereikt op juridisch en bouwkundig gebied. Een aanrader, want na deze cursus kunt u alle vragen van uw leden beantwoorden. Wij kijken uit naar een energieke aanpak en hopen u te ontmoeten op één – of meer – van onze bijeenkomsten.

Helaas! De cursussen voor de gemeente Hoorn zijn volgeboekt

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze drie trainingsmiddagen wordt u opgeleid door de vakspecialisten van VvE Belang. U krijgt een grote hoeveelheid informatie op juridisch, bouwkundig/financieel en energetisch gebied. Die hebt u nodig om mandaat van de ledenvergadering te krijgen, want u weet: geen mandaat betekent: geen verduurzaming. Met de kennis die u tijdens deze cursus krijgt, kunt u weloverwogen, overtuigende argumenten presenteren aan uw leden. Daarmee zet u een belangrijke stap op weg naar verduurzaming.

Data en programma

Dinsdag 14 juni – 13:00: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Dinsdag 21 juni – 13:00: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Dinsdag 28 juni – 13:00: Energetische zaken. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox