Aanmelden voor het congres VvE-Managers 2021 op de Landelijke Week van de VvE

2021 is zonder twijfel een bijzonder jaar voor veel ondernemers en beroepsgroepen. Covid-19 is zeker niet ongemerkt aan de VvE-beheerders voorbij getrokken. VGM NL, Centraal beheer en VvE Belang organiseren weer een congres voor de VvEbeheerders. We doen dit opnieuw digitaal.

 

Tijdens de Landelijke Week van de VvE, staat de woensdag de gehele dag in het teken van de VvE-beheerder. Een zorgvuldig samengesteld programma, dat u niet mag missen. Dit kunt u verwachten:

• Kees Oomen (directeur VvE Belang) en René Brinkhuijsen (bestuurslid van VGM NL) praten u bij over de actuele ontwikkelingen binnen VvE-management.

• Claudia Siewers heeft samen met Astrid Luijk een paar jaar gewerkt aan een Modelreglement voor kleine VvE's. Daarnaast geeft Astrid Luijk in de middag een presentatie over datzelfde Modelreglement.

• Het onderwerp van (brand)veilige parkeergarages krijgt ook aandacht. Wij gaan hierover met deelnemers in discussie. Centraal Beheer gaat een kijkje in de keuken geven door te presenteren wat er bij een verzekeraar allemaal gebeurt nadat er een grote schade wordt gemeld, zoals een brand in een parkeergarage.

• Michel Rietveld heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met financieringsaanvragen voor verduurzaming. Tijdens de presentatie zal hij vertellen over de do's and don'ts van financieringsaanvragen. 

• Voordat het meer algemene middagprogamma begint worden er "brandende"kwesties uit het VvE-beheer besproken aan de rondetafel. Tijdens deze rondetafel zal Richard de Laat de onderwerpen juridisch duiden.

PCVB-gecertificeerde beheerders krijgen 2 PE punten voor hun deelname aan het ochtendprogramma én 2 PE punten voor het volgen van het middagprogramma. PCVB-gecertficeerde beheerders zullen gedurende de dag op hun deelnemen worden gecontroleerd.

 

Meld u aan via deze link - Na inschrijving zult u voorafgaand aan de beurs uw uitnodiging ontvangen.

Vragen? Bel 0162- 469 120 of mail info@vvebelang.nl