E-Learning: VvE Kascommissie

In deze online module wordt u meegenomen in de fundamentele basis kennis met betrekking tot de VvE Kascommissie. De module is onderverdeeld in verschillende hoofdblokken, namelijk: wet- en regelgeving, de structuur van de VvE, de controle van de financiën en de kascommissie. Het is aan u welke onderwerpen u wilt doorlopen.

De thumbnail

110,- incl. btw. (10% korting i.c.m. VvE Plus)

Over de E-Learning

Bij elk blok kunt u zich verdiepen in de theorie, vragen, praktijkvoorbeelden en een samenvatting. Deze vragen hebben als doel om voor uzelf te testen of u de informatie begrepen en/of onthouden heeft. De vragen hebben geen beoordelend karakter. Vervolgens kunt u de module beëindigen met het maken van een korte theorietoets. Deze theorietoets kan gebruikt worden als maatstaf of u de basis kennis voldoende beheerst.

Na betaling van de factuur ontvangt u uw persoonlijke inlogcode. Na ontvangst van uw inlogcode kunt u een jaar lang gebruik maken van de E-Learning.

Deze online module is tot stand gekomen door een samenwerking tussen VvE Belang en KPE Vastgoed.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox