VVE MAGAZINE

VvE Belang geeft hét vakblad 'VvE Magazine' uit, met een groot aantal artikelen over dagelijkse, praktische VvE-aangelegenheden.

Een aantrekkelijk, rijk geïllustreerd blad met alle informatie over financiële, juridische en bouwkundige zaken in heldere, toegankelijke artikelen. Plus interviews met beleidsmakers en deskundigen op tal van terreinen. U bent dus altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in VvE-land. En omdat VvE’s altijd nog het meeste leren van elkaars ervaringen, is daar veel ruimte voor in het magazine. Al heel wat VvE-bestuurders hebben hun voordeel gedaan met de tips van hun ‘collega-VvE’s' in het hele land!

VvE Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt toegezonden aan de aangeslotenen bij VvE Belang.

U kunt hieronder een aantal exemplaren inlezen. De meest recente uitgaven zijn exclusief voorbehouden aan onze aangeslotenen welke zijn toegezonden en niet on-line beschikbaar zijn.

EXTRA VVE MAGAZINES VOOR UW VVE

VvE’s die aangesloten zijn bij VvE Belang, ontvangen elk kwartaal VvE Magazine, een blad boordevol praktische informatie voor VvE-bestuurders en appartementseigenaars. Wilt u meer dan één exemplaar ontvangen?
Dat kan: Een extra abonnement op het VvE Magazine kost € 11,00 per jaar. U ontvangt dan vier keer per jaar een extra exemplaar van het magazine. Vanzelfsprekend kunt u meerdere extra abonnementen aanvragen.

Vul onderstaand formulier in en vermeld hoeveel exemplaren u wenst.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

AANVRAAG FORMULIER EXTRA VVE MAGAZINES

*:

Voor extra magazines is het verplicht dat de VvE is aangesloten bij VvE Belang

:

*:

*:

*:

*: