VVE MAGAZINE

VvE Belang geeft hét vakblad 'VvE Magazine' uit, met een groot aantal artikelen over dagelijkse, praktische VvE-aangelegenheden.

Een aantrekkelijk, rijk geïllustreerd blad met alle informatie over financiële, juridische en bouwkundige zaken in heldere, toegankelijke artikelen. Plus interviews met beleidsmakers en deskundigen op tal van terreinen. U bent dus altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in VvE-land. En omdat VvE’s altijd nog het meeste leren van elkaars ervaringen, is daar veel ruimte voor in het magazine. Al heel wat VvE-bestuurders hebben hun voordeel gedaan met de tips van hun ‘collega-VvE’s' in het hele land!

VvE Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt toegezonden aan de aangeslotenen bij VvE Belang.

EXTRA VVE MAGAZINES VOOR UW VVE

VvE’s die aangesloten zijn bij VvE Belang, ontvangen elk kwartaal VvE Magazine, een blad boordevol praktische informatie voor VvE-bestuurders en appartementseigenaars. Wilt u meer dan één exemplaar ontvangen?
Dat kan: Een extra abonnement op het VvE Magazine kost € 11,00 per jaar. U ontvangt dan vier keer per jaar een extra exemplaar van het magazine. Vanzelfsprekend kunt u meerdere extra abonnementen aanvragen.

Vul onderstaand formulier in en vermeld hoeveel exemplaren u wenst.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

AANVRAAG FORMULIER EXTRA VVE MAGAZINES

*:

Voor extra magazines is het verplicht dat de VvE is aangesloten bij VvE Belang

:

*:

*:

*:

*: