Taxatie

Taxatie Appartementencomplex

In uw splitsingsakte staat dat u het hele gebouw moet verzekeren. Iedere VvE is daarmee verplicht een collectieve opstalverzekering aan te gaan. Een professionele taxatie is noodzakelijk voor de nauwkeurige bepaling van de herbouwwaarde van uw gebouw.

Prijs op aanvraag

Lees meer

VvE Taxatie Scan

Dagelijks vinden er nog veel onjuiste taxaties plaats, óók door erkende bedrijven. Dit zijn taxaties waarin er een te laag of te hoog bedrag is getaxeerd. Uit onderzoek onder meer dan 700 VvE's blijkt dat meer dan 50% niet weet of en hoe het 'eigenaarsbelang' is verzekerd. Beiden kosten VvE's in Nederland jaarlijks veel geld. Voorkom problemen en laat uw taxatierapport nakijken door onze ervaren Register Taxateur.

25,- incl. btw.

Lees meer
Iedere VvE moet een collectieve opstalverzekering hebben. Dat is dus verplicht. In uw splitsingsakte staat dat u het hele gebouw moet verzekeren. De fundering maakt deel uit van het hele gebouw en moet dus meeverzekerd worden. Als er iets gebeurt met uw pand is het belangrijk dat de kosten voor herstel gedekt zijn. Om een VvE Opstalverzekering af te sluiten hebt u de herbouwwaarde van uw pand nodig. Die herbouwwaarde wordt bepaald door middel van een taxatie. Zeker weten dat u goed verzekerd bent? Neem de ervaren register-taxateur van VvE Belang in arm!
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox