Adviesrapport zonnepanelen VvE

Ondanks de afnemende terugleververgoeding bij verschillende leveranciers blijven zonnepanelen voor uw VvE een rendabele keuze. Waarom wachten? Nu de salderingsregeling blijft bestaan, is dit het moment om actie te ondernemen. Zoekt u onafhankelijk en deskundig advies voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw VvE-gebouw? U hoeft niet verder te zoeken. De specialisten van VvE Belang Zonnecoach staan klaar om u te begeleiden van begin tot eind.

v.a. €1050,- incl. btw.

Let op: Betaling voor aanvang werkzaamheden

Wat doet de VvE Belang Zonnecoach voor u?

VvE Belang Zonnecoach onderzoekt de mogelijkheden voor uw VvE om zonnepanelen te installeren. We beginnen met een grondige scan van het dak, gevolgd door een maatwerk voorstel voor een legplan. Na een bezoek van onze adviseur ontvangt u een uitgebreid adviesrapport dat antwoorden biedt op al uw vragen:

  • Technisch: Welk type installatie is geschikt voor onze VvE? Hoeveel zonnepanelen zijn nodig?
  • Juridisch: Wat zijn de regels voor ons dak? Hoe stemmen we hierover en wat is een eerlijk en volgens de akte ‘wettelijk’ legplan?
  • Financieel: Welke financiering of subsidies zijn nodig?
  • Sociaal: Hoe krijgen we draagvlak bij alle VvE-leden voor dit idee?

[Tekst gaat verder onder de afbeelding]

Zonnepanelen op het dak van een VvE, Appartementencomplex

Aanvraagprocedure

  1. Na het indienen van het aanvraagformulier plannen we binnen 5-10 werkdagen een belafspraak om uw situatie en wensen te bespreken. We vragen u relevante informatie te verstrekken over uw elektrische aansluiting, verbruik, dakstructuur en VvE-opbouw. Ook ontvangt u spoedig een factuur die voor aanvang van de werkzaamheden betaald dient te worden om vertraging te voorkomen.
  2. Onze VvE Belang Zonnecoach gebruikt geavanceerde software om op afstand de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak te onderzoeken.
  3. De bevindingen worden samengevat in een conceptueel adviesrapport dat per e-mail naar u wordt verzonden.
  4. Onze coach bezoekt uw complex, bespreekt het rapport met uw bestuur en maakt verdere afspraken. Dit persoonlijke bezoek biedt de VvE Belang Zonnecoach inzicht in uw situatie.
  5. Indien nodig wordt het advies geüpdatet en verfijnd in een definitief adviesrapport.

Na het advies

Met het ‘Adviesrapport zonnepanelen VvE’s‘ heeft u een op maat gemaakt plan. Voor verdere begeleiding tot de daadwerkelijke installatie informeer naar ons Totaaltraject: VvE Belang Zonnecoach.

Vrijblijvend gesprek?

Wilt u meer informatie over het zonnepanelen adviesrapport? Neem contact op met de VvE Belang Helpdesk voor een vrijblijvend gesprek met een adviseur.

Direct aan de slag met zonnepanelen op uw VvE-dak!

Wilt u zo snel mogelijk profiteren van een lagere energierekening en uw nieuwe zonne-installatie? Logisch! Vraag bovenaan deze pagina direct uw adviesrapport zonnepanelen aan.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox