Webinar: Prijsplafond voor blokaansluitingen

Op zoek naar het webinar voor VvE-beheerders? Klik hier

Op 23 maart jongstleden heeft er in de Tweede Kamer een debat plaatsgevonden over deze tegemoetkoming. Tijdens dit debat heeft Minister Jetten enkele toezeggingen gedaan, wat gevolgen heeft voor de planning van de publicatie van de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen (TTB) en het moment waarop de regeling wordt opengesteld. De regeling is bedoeld voor VvE's met een blokaansluiting voor gas, warmte en/of elektriciteit.

Dit webinar wordt u kosteloos aangeboden

Voor het eerste halfjaar van 2023 zijn de subsidiebedragen vastgesteld op € 786,45 voor gas/warmte en € 351,13 voor elektriciteit. De bedragen voor het tweede halfjaar worden later vastgesteld.

Is er in uw complex sprake van een blokaansluiting? Dan is de regeling waarschijnlijk ook interessant voor u! Omdat de regeling nogal wat vragen met zich meebrengt, organiseert VvE Belang een webinar waarin u GRATIS alle informatie krijgt over de TTB.

Wanneer is het webinar?

Deze week (week 13, 2023) zal er een uitgebreide brief aan de Tweede Kamer worden gestuurd over de regeling. Hierdoor zal de publicatiedatum van de regeling opnieuw worden uitgesteld en dus niet op 1 april worden gepubliceerd en ingevoerd.

woensdag 03 april 19 april om 14:00 uur via het Youtube-kanaal van VvE Belang

We willen zeker zijn dat we beschikken over de definitieve regeling en aanvraagprocedure, om zo een succesvol webinar te kunnen verzorgen. Het webinar gaat daarom alleen door als de regeling vóór 19 april inderdaad wordt gepubliceerd. Ook moet duidelijk zijn wanneer de regeling wordt opengesteld. Dan is namelijk ook bekend wanneer u de subsidie kunt aanvragen.

Mocht de regeling niet op tijd klaar zijn, dan wordt het webinar naar een latere datum verplaatst.

Welke onderwerpen mag u verwachten in dit webinar?

  • De reikwijdte van de regeling
  • Informatie over de doelgroep
  • Mogelijkheden om de regeling in te zetten
  • De implicatie voor eigenaars in de VvE
  • Wijze van verrekening van de subsidie
  • De aanvraagprocedure
  • Praktische tips en knelpunten.

Schrijf u nu in voor dit webinar en ontdek of de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen ook voor uw VvE van toepassing is. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de datum en tijd van het webinar en een link waarmee u kunt deelnemen. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox