28 - 02 - 24

Duizendste VvE Plus-aansluiting

Gewapend met taart en bloemen trok op vrijdag 19 januari jl. een delegatie van VvE Belang naar Berlicum (NB). Reden: VvE Dorpsveld heeft de duizendste VvE Plus-aansluiting laten registreren. De VvE kan daardoor profiteren van alle voordelen die een VvE-Plusaansluiting biedt.

VvE Dorpsveld beheert met succes het fraaie gebouw dat 34 appartementsrechten telt. De VvE is sinds ca. vijf jaar aangesloten bij VvE Belang. “We krijgen – met name via VvE Magazine – veel informatie die voor ons van groot belang is”, zegt extern bestuursvoorzitter Simon Middelkamp. “Bijvoorbeeld over laadpalen op het eigen parkeerterrein en over de implicaties van het plaatsen van airco’s. Als het enigszins in de agenda’s past, zijn we ook aanwezig bij de voorlichtingsbijeenkomsten.”

[Tekst gaat verder onder de foto]

 

Recent ontstond de behoefte om een boetebesluit in te stellen. Middelkamp: “Dat was de directe aanleiding om te kiezen voor een VvE Plus-aansluiting. We dachten daar al langer over na, want we zagen wel dat deze ‘opwaardering’ ons de nodige voordelen kan opleveren. Het opstellen van een boetebesluit was dus de directe aanleiding, maar we zullen zeker meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden. We denken daarbij aan het voorleggen van het huishoudelijk reglement aan de juristen van VvE Belang.”

Vele voordelen met VvE-Plus

Voor slechts € 356,- per jaar (bovenop uw VvE Basis-aansluiting) geniet u van een groot aantal voordelen:

  • Onbeperkt toegang tot de telefonische helpdesk voor eerstelijns juridisch advies van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Direct antwoord op uw (korte) juridische  en bouwkundige vragen.
  • Vier uur GRATIS juridische dienstverlening (advisering en/of bijstand in geschillen) ter waarde van totaal € 700,-. Bij extra uren geldt het speciale tarief voor aangeslotenen: € 175,-.
  • Geen juridische dienstverlening nodig? Dan kunt u kiezen voor een aantal diensten tegen een vaste lage prijs. En soms zelfs gratis, zoals een GRATIS gebruiksovereenkomst voor een airco, een aanbouw, een traplift of zonnepanelen. U kunt ook met hoge korting uw huishoudelijk reglement laten opstellen of screenen.
  • 10 procent korting op het opstellen van een Duurzaam MJOP, een taxatie en een energieadvies.
  • GRATIS boetebesluit voor uw VvE.
  • GRATIS Cameraprotocol.
  • GRATIS exclusieve bijeenkomst op locatie waar u als VvE Plus-bestuurder wordt bijgepraat door specialisten en vooraanstaande gastsprekers over VvE-gerelateerde actualiteiten.

Direct uw basis-aansluiting opwaarderen? Klik hier.

Is uw VvE nog niet aangesloten? Klik hier.

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox