VvE Plus

Een slimme VvE - doet er wat mee!
Speciaal voor alle VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang is er nu 'VvE Plus'. U kunt uw basis-aansluiting eenvoudig ‘opwaarderen’ naar VvE Plus. De extra kosten vallen mee, en u hebt ze waarschijnlijk al snel terugverdiend. Een unieke combinatie van bouwkundige én juridische ondersteuning.

De thumbnail

VvE Basis + 356,- per jaar incl. btw.

Let op: VvE Plus enkel af te nemen i.c.m. VvE Basis. Hebt u nog geen VvE Basis? Klik hier

U kent de voorbeelden vast ook wel: een van de eigenaars wil zich niet neerleggen bij een besluit van de vergadering van eigenaars of betaalt de VvE-bijdrage niet. Misschien hebt u een meningsverschil met de aannemer of met een leverancier. Wellicht wilt u ook uw huishoudelijk reglement of beheerovereenkomst eens goed laten beoordelen. Of wilt u een ‘Duurzaam MJOP’ laten opstellen voor uw gebouw. Bent u nieuw in het bestuur? Dan is wat extra ondersteuning wel handig – en soms zelfs noodzakelijk. Samen met VvE Belang staat u sterk; zeker als u beschikt over VvE Plus!

 

Alle voordelen van VvE Plus

Helpdesk: onbeperkt toegang

U hebt onbeperkt toegang tot de telefonische helpdesk voor eerstelijns juridisch advies van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (in plaats van 13.00 uur). Onze juristen beantwoorden direct uw (korte) juridische vragen.

 

Juridische Dienstverlening: vier uur gratis

Schriftelijk juridische advisering: u krijgt vier uur gratis dienstverlening ter waarde van totaal € 175,- per uur.

 

Diensten met een vaste lage prijs

Hebt u geen juridische dienstverlening nodig? Dan kunt u – in plaats van de vier uur gratis juridische dienstverlening per jaar – ook kiezen voor een aantal diensten tegen een vaste lage prijs. En soms zelfs gratis!

Met VvE Plus sluit u bijvoorbeeld elk jaar een GRATIS gebruiksovereenkomst voor bijvoorbeeld een airco, een aanbouw, een traplift of zonnepanelen. U kunt ook met hoge korting uw huishoudelijk reglement laten opstellen of screenen.

Kortingen op diensten van VvE Belang
Dienst Nieuwe prijs met VvE Plus*
Opstellen gebruiksovereenkomst € 0,-
Screening overeenkomst € 0,-
Screening Huishoudelijk Reglement € 233,-
Opstellen Huishoudelijk Reglement € 579.50
Schriftelijk juridisch advies Éérste 4 uur per jaar gratis

*Let op: De prijzen die u ziet zijn de prijzen wanneer u nog geen gebruik heeft gemaakt van uw 4 uur schriftelijk juridisch advies. Heeft u uw uren al verbruikt – bijvoorbeeld ten behoeve van een gratis gebruiksovereenkomst – dan gelden de normale prijzen zoals vermeld op https://www.vvebelang.nl/diensten-categorie/juridisch/

Korting op taxatie

Taxatie van de herbouwwaarde is belangrijk voor de opstalverzekering. U wilt niet te veel betalen, maar wel goed verzekerd zijn. De taxateur van VvE Belang is gespecialiseerd in de taxatie van appartementencomplexen.

Met VvE Plus krijgt u 10 procent korting op een taxatie. Dus: een deskundige taxatie voor een extra aantrekkelijke prijs!

 

Korting op energieadvies

Plannen voor verduurzaming? Laat een energieadvies opstellen door de gecertificeerde EPA-adviseurs van VvE Belang. U krijgt 10 procent korting op het energieadvies.

 

Korting op duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)

Onderhoud combineren met energiebesparende maatregelen; dat is een slim idee. Met VvE Plus profiteert u van 10 procent korting op een duurzaam meerjarenonderhoudsplan. Als u een taxatie laat uitvoeren én een Duurzaam MJOP laat opstellen, hebt u de kosten van de VvE Plus-aansluiting al terugverdiend!

 

Korting op traject van de VvE Belang Zonnecoach

Zelf uw stroom opwekken door middel van zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker. Maak de goede keuzes en laat u adviseren door de VvE Belang Zonnecoach. Dan bespaart u op de energiekosten én op het traject om tot installatie van zonnepanelen te komen.

Met VvE Plus krijgt u € 100,- korting op een totaal adviestraject.

 

Korting op vakopleiding of e-learning

Uw kennis op uw eigen tempo opfrissen met een e-learning of een professionele VvE-vakopleiding volgen? Profiteer van 10 procent korting met VvE Plus. Dan bent u altijd op de hoogte van actuele VvE-zaken.

 

Boetebesluit: GRATIS!

Wat is volgens de modelreglementen een redelijke boete om uit te delen bij een vergrijp?

Met VvE Plus vraagt u een gratis boetebesluit aan voor uw VvE.

 

Cameraprotocol: GRATIS!

Camera’s plaatsen? Dan moet u op de hoogte zijn van de voorwaarden in het kader van de Algemene Wet Gegevensbescherming.

Met VvE Plus vraagt u gratis het Cameraprotocol van VvE Belang aan.

 

Gratis online bestuurdersbijeenkomst.

U wordt volledig bijgepraat over VvE-gerelateerde actualiteiten.

 

U ziet het: VvE Plus biedt u veel voordeel. Maak er gebruik van en vraag hier VvE Plus aan.

 

  • Duur van de overeenkomst

    1. Deze overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van één jaar en wordt daarna telkens stilzwijgend voor een termijn van één jaar verlengd.
    2. Deze overeenkomst gaat in per (datum ingang contract)
    3. Deze overeenkomst kan door elk der partijen tegen het einde van de looptijd worden opgezegd per brief of e-mail met ontvangstbevestiging, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.
    4. De overeenkomst kan per direct worden beëindigd, indien een der partijen in staat van faillissement wordt verklaard, of surseance van betaling verkrijgt. Verder kan de overeenkomst per direct worden opgezegd indien een der partijen niet voldoet aan de verplichtingen die uit deze overeenkomst voorvloeien, en hierin volhardt; ook na ingebrekestelling brief met een redelijke termijn tot nakoming.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk