Opstellen Huishoudelijk Reglement

In het huishoudelijk reglement van uw VvE regelt u veel belangrijke zaken. Om te voorkomen dat u bepalingen opneemt die in strijd zijn met het splitsingsreglement of belangrijke onderdelen over het hoofd ziet, schakel een jurist in van VvE Belang.

995,- incl. btw. | Slechts € 579,50 in de aansluiting: VvE Plus (zie voorwaarden)

Wist u dat u € 59,50 goedkoper uit bent als u deze dienst afneemt in combinatie met een VvE Plus-aansluiting?

In de loop der jaren is er veel veranderd, bijvoorbeeld door nieuwe wetgeving of door uitspraken van rechters. Het is daarom erg belangrijk de meest actuele bepalingen op te nemen in uw huishoudelijk reglement.

Het komt voor dat VvE’s in hun huishoudelijk reglement bepalingen opnemen die in strijd zijn met het splitsingsreglement. Dan kunt in rechte geen beroep doen op die bepalingen. Lees meer over vernietigbare en nietige besluiten in de VvE Belang Kennisbank.

Dit kunt u op voorhand voorkomen door uw huishoudelijk reglement op te laten stellen door een ervaren jurist van VvE Belang.

  • Overzicht prijzen & Voorwaarden met VvE Plus

    Opstellen Huishoudelijk Reglement:

    Opstellen Huishoudelijk Reglement VvE Basis VvE Plus
    Prijs in € incl. btw 995,- 579,50 *

    *Let op: U verbruikt hiermee uw 4 uur schriftelijk juridisch advies

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox