SEEH onderdeel van de ISDE

Geplaatst door Sven (sven) op 12-05-2021
NIEUWS >> ENERGIELOKET

Begin dit jaar is de ISDE uitgebreid. U kunt de subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een warmtepomp, isolatiemaatregelen en de aansluiting op een warmtenet.

De SEEH is sinds begin dit jaar onderdeel van de ISDE. VvE’s kunnen nog gebruik maken van de SEEH-subsidie voor energiebesparende maatregelen en energieadvies. Dat kan tot en met 31 december 2022. De regeling is bestemd voor VvE’s, woonverenigingen en wooncoöperaties.

De SEEH geldt voor subsidies voor:

· energiebesparende maatregelen, zoals isolatiemaatregelen en aanvullende energiebesparende maatregelen of een Zeer Energiezuinig Pakket

· energieadvies door gecertificeerde energieprestatieadviseur, eventueel gecombineerd met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en/of procesbegeleiding. De energieprestatieadviseurs van VvE Belang kunnen u hiermee van dienst zijn.

Tip: check ook of de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds interessant is voor uw situatie. Controleer gemakkelijk welke subsidies er gelden in uw omgeving via   https://www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer 

Meer weten?

Meer informatie over de regeling vindt u hier  ( www.rvo.nl/isde)
Vraag onze energie-experts naar onafhankelijk energieadvies of een Groen-MJOP in combinatie met de ISDE tegen aantrekkelijke voorwaarden.

 

Terug