Welkom bij de E-Learning 'Verantwoord VvE-Beheer'

In deze online module wordt u meegenomen in de fundamentele basis kennis met betrekking tot VvE. De module is onderverdeeld in drie verschillende hoofdblokken, namelijk juridisch, technisch en financieel. Het is aan u welke onderwerpen u wilt doorlopen. Bij elk blok kunt u zich verdiepen in de theorie, vragen, praktijkvoorbeelden en een samenvatting. Deze vragen hebben als doel om voor uzelf te testen of u de informatie begrepen en/of onthouden heeft. De vragen hebben geen beoordelend karakter. Vervolgens kunt u de module beëindigen met het maken van een korte theorietoets. Deze theorietoets kan gebruikt worden als maatstaf of u de basis kennis voldoende beheerst.

Deze online modules reeks is tot stand gekomen door een samenwerking tussen VvE Belang en KPE Vastgoed.

Heeft u interesse in het deelnemen aan deze E-Learning om uw Juridische kennis op gebied van VvE's verder te ontwikkelen?
De kosten voor deelname bedragen slechts €99,- inclusief BTW

Gebruik onderstaand invulformulier om u te registreren, na ontvangst van uw formulier zullen wij uw gegevens verwerken. Hierna zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van inloggegevens tot het platform van de E-Learning.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:

*:

*:

*:

*: