DE LANDELIJKE WEEK VAN DE VVE 
VVE BELANG

Een uniek virtueel GRATIS evenement

Van 25 januari tot en met 29 januari 2021 hebben wij onze virtuele beursdeuren voor u geopend.  Virtuele stand op de Landelijke Week van de VvE | VvE Belang

De reacties van bezoekers en digitale standhouders zijn heel positief. Met 13.432 bezoekers was de opkomst ook erg hoog. Wij kijken met trots terug op een geslaagde week.

Vooral de mogelijkheid om thuis, achter de pc, of via laptop, tablet of telefoon het evenement te volgen, viel in goede aarde.

De presentaties, workshops, rondetafelgesprekken en de mogelijkheden om in contact te komen met de standhouders op de virtuele beurs vielen duidelijk in de smaak bij de bezoekers.

Welke standhouders waren aanwezig gedurende dit evenement;

Assa Abloy, Centraal Beheer, CiPiO, Collin Crowdfund, DAB, FUSE Mediation, VvE Energieselect, Intratone, KONE, Liftinstituut, Nationaal Warmtefonds, NVT, OnderhoudNL, SkyLift, Techem, Trimetal, van der Velden Rioleringsbeheer, VSR BV, VT2000, VvE Metea, VvE-Site

Wij bedanken alle standhouders en bezoekers voor hun deelname aan de Landelijke Week van de VvE.

Misschien bent u niet in de mogelijkheid geweest om (alle) presentaties bij te wonen. Niet getreurd! Alle video’s zijn terug te kijken op het VvE Belang Youtube kanaal.

Wij zien u uiteraard graag bij ons volgende evenement!