Begeleiding subsidieaanvraag

Subsidies kunnen het verschil maken als u uw gebouw wilt verduurzamen. De meeste subsidies vraagt u aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De Subsidie Verduurzaming VvE’s (SVVE) is de bekendste. Die kan u veel geld opleveren, zeker als u twee of meer maatregelen neemt. Schakel VvE Belang in bij het aanvragen van de subsidie.

Vanaf 295,- incl. btw

Let op: Facturatie vindt plaats vóór de subsidieaanvragen

VvE Belang kan het hele aanvraagtraject voor uw VvE verzorgen. Wij hebben regelmatig contact met RVO en we beschikken over e-herkenning. Of u nu subsidie wilt voor isolatiemaatregelen, laadpalen of procesbegeleiding: wij weten de weg!

VvE Belang regelt het voor u

Laat de subsidieaanvraag verzorgen door VvE Belang. Als wij deze omvangrijke klus in uw opdracht op ons nemen, weet u precies waar u aan toe bent: is subsidie voor uw project inderdaad mogelijk; op welk bedrag mag u rekenen en hoe gaat het met de subsidie voor de huurwoningen?

Voordelen

 • VvE Belang heeft regelmatig contact met het RVO. Hierdoor kan er snel geschakeld worden tussen beide partijen.
 • VvE Belang beschikt over e-herkenning. E-herkenning is een vereiste wanneer u subsidie gaat aanvragen.
 • VvE Belang heeft veel ervaring met het aanvragen van subsidies.
 • Aanvragen kunnen als complex worden ervaren. U bespaart hiermee een hoop tijd.

Stappenplan begeleiding 

 

 • Toelichting stappenplan begeleiding

  1.      Plaats uw opdracht via de website.
  2.      Vervolgens nemen wij telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw aanvraag. Tevens ontvangt u van ons een vragenlijst.
  3.      Na ontvangst van de vragenlijst nemen we wederom telefonisch contact met u op. We bespreken de vragenlijst en het verdere proces.
  4.      Indien nodig worden de staatsteunverklaringen opgesteld en verzonden.
  5.      De subsidieaanvraag wordt ingevuld en u ontvangt een voorlopige berekening ter goedkeuring.
  6.      Na goedkeuring wordt de definitieve subsidieaanvraag doorgestuurd naar RVO. Binnen 13 weken ontvangen wij de beschikking. Ontvangt u meer dan €25.000 aan subsidie? Dan ontvangt u 70% voorafgaand aan de werkzaamheden en 30% achteraf.
  7.      Vaststellingsonderzoek: zijn alle werkzaamheden uitgevoerd? Neem dan zelf contact met ons op. Zo kunnen wij het vaststellingsonderzoek afronden. U ontvangt na afronden het resterend subsidiebedrag.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox