Subsidies & Financiering

Haalbaarheidsanalyse Financiering en subsidie

Voorkom een afwijzing in uw financieringsaanvraag met de VvE Belang Haalbaarheidsanalyse. In eerste instantie krijgt u een oriënterend gesprek met een van onze ervaren financiële coaches. Vervolgens krijgt u van ons een rapportage met daarin een samenvatting van het gesprek én een beoordeling of de VvE in aanmerking komt voor een financiering. Daarnaast is er in de rapportage een tijdlijn opgenomen met de vervolgstappen. Dat geheel wordt aangevuld met tips voor de aanpak. Extra voordeel: de VvE hoeft geen e-Herkenning aan te vragen

390,- incl. btw. (Dienst alleen voor aangeslotenen)

Lees meer
Lees meer

Subsidieaanvraag TTB

De aparte aanvraagprocedure bij de Belastingdienst stelt VvE Belang in staat om voor veel VvE’s tegelijkertijd de subsidieaanvraag voor blokaansluitingen in te dienen. Bovendien hebben wij een eigen vaste contactpersoon binnen de Belastingdienst.

De kosten voor de dienstverlening van VvE Belang zijn gelijk aan de vergoeding die de desbetreffende huishoudens binnen VvE als administratiekosten ontvangt.
(à €8,62 incl. btw per wooneenheid)

Lees meer
Lees meer

Voordelige energie-inkoop

Voordelig energie inkopen voor de gemeenschappelijke gedeelten en de collectieve stookinstallaties? Dat kan via VvE EnergieSelect. Ook úw VvE kan enorme kostenbesparingen realiseren!

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox