Subsidies & Financiering

Begeleiding financiering en subsidie

Bij grootschalige verduurzaming van uw complex kunt u wel wat financiële hulp gebruiken, zoals met financiering en subsidie. Echter: het aanvragen van financiering en subsidie is een ingewikkelde klus, die menig VvE-bestuurder de nodige hoofdbrekens kost. Schakel VvE Belang in! Wij verzorgen het hele traject voor u, voor een aantrekkelijke prijs. We zijn er tenslotte voor ú!

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Haalbaarheidsanalyse Financiering en subsidie

Voorkom een afwijzing in uw financierings- of subsidieaanvraag met de VvE Belang Haalbaarheidsanalyse. In eerste instantie krijgt u een oriënterend gesprek met een van onze ervaren financiële coaches. Vervolgens krijgt u van ons een rapportage met daarin een samenvatting van het gesprek én een beoordeling of de VvE in aanmerking komt voor een financiering. Daarnaast is er in de rapportage een tijdlijn opgenomen met de vervolgstappen. Dat geheel wordt aangevuld met tips voor de aanpak. Extra voordeel: de VvE hoeft geen e-Herkenning aan te vragen

390,- incl. btw. (Dienst alleen voor aangeslotenen)

Lees meer
Lees meer

Collectieve energie-inkoop – VvE EnergieSelect

Voordelig energie inkopen voor de gemeenschappelijke gedeelten en de collectieve stookinstallaties? Dat kan via VvE EnergieSelect. Ook úw VvE kan enorme kostenbesparingen realiseren!

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox