VvE Campagnebox

Verduurzamen is aan de slag gaan. Maar roekeloos aan de slag gaan met verduurzamen zorgt doorgaans voor hoge kosten en veel onvoorziene problemen. De ‘tool’ die ervoor zorgt dat je verduurzaming stap-voor-stap in de juiste volgorde doorloopt heet: ‘De VvE Campagnebox’.

37,50 incl. btw. en verzending

  • VvE Campagnebox direct (gratis) online inzien / downloaden

    Online VvE Campagnebox

    "*" geeft vereiste velden aan

    Akkoordverklaring*

 

Het doel van de ‘map’ is het volledig informeren van VvE bestuurders én eigenaars zodat besluiten wettelijk juist en doordacht kunnen worden genomen.

Zonder draagvlak geen besluit, zonder besluit geen verduurzaming. Daarom is het thema ‘mensen en samenwerken’ een belangrijk onderdeel van deze map. Daarnaast worden ook onderwerpen zoals techniek en geld besproken. De ‘VvE Campagnebox’ is gevuld met praktische stappenplannen, overzichten, checklists, reglementen en sjablonen om verduurzaming binnen uw VvE een kick-start te geven!

De ‘box’ is gemaakt door de erkende EPA-energieadviseurs van VvE Belang met financiële hulp van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox