Quickscan Zonnepanelen

De Quickscan Zonnepanelen is speciaal voor VvE’s die eerst willen verkennen wat de globale mogelijkheden zijn van zonnepanelen op hun complex. De zonnecoach kan dit onderzoek volledig op afstand uitvoeren en persoonlijk contact bij u op locatie is niet nodig. De zonnecoach maakt wel graag per telefoon of video met u contact.

v.a. 275,- incl. btw.

Let op! Na opdracht ontvangt u per direct de factuur. U dient deze vóór aanvang van werkzaamheden te betalen.

Aanvraag Dienst Quickscan Zonnepanelen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvraagformulier

Bent u aangesloten bij VvE Belang?*
Aantal appartementsrechten*
Aanhef*
Geef hier een toelichting of verdere specificatie van uw wensen.
incl. btw
Akkoord opdracht*
Privacy*
Marketing

Bij de Quickscan Zonnepanelen kijken we globaal naar 4 aspecten:

  • Dak. Met intelligente software en luchtfoto’s van uw dak worden de mogelijkheden van zonnepanelen ingetekend en maken we een indicatie van hoeveel stroom die jaarlijks opwekken. We schenken ook aandacht aan bliksembeveiliging, valbeveiliging en interval vervanging dakbedekking.
  • Elektra. Is er een aansluiting voor algemeen verbruik? Wat is het verbruik en de aansluitcapaciteit? Zijn er veranderingen te verwachten in het verbruik? En hoeveel appartementen zijn er met een individuele aansluiting?
  • Juridisch. Van wie is het dak en hoe is de stemverdeling? Is er een groot-eigenaar? Is er een hoofd-en onder-VvE?
  • Financieel. We maken een raming van de benodigde investering en geven aandacht aan stimuleringsregelingen zoals saldering, SDE+ en postcoderoos

Bij aanvang van de Quickscan maakt de zonnecoach telefonisch (of per video) contact met u en ontvangt u per e-mail een overzicht van benodigde gegevens van uw VvE. Zodra de zonnecoach uw gegevens heeft ontvangen en alles in kaart heeft gebracht ontvangt u per e-mail het Quickscanrapport. Dit wordt ook weer telefonisch (of per video) met u besproken.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox