06 - 04 - 23

niet actueel (oud nieuws)

Aanvragen subsidieregeling Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen mogelijk vanaf 25 april

Op 5 april is er een Kamerbrief verstuurd vanuit minister Jetten (Klimaat en Energie). In deze brief werden de Eerste en Tweede Kamer op de hoogte gesteld van de publicatie van de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen (TTB).

Tekst gaat verder onder de foto

Het torentje in Den Haag

Publicatiedatum TTB

In de kamerbrief valt o.a. te lezen dat uiterlijk in week 15 de regeling TTB gepubliceerd zal worden in de Staatscourant. Klik hier om de brief te openen. Daarnaast is de regeling gepubliceerd in de Staatscourant. Hierin wordt de regeling van A tot en met Z uitgelegd. Klik hier om de regeling te openen

Aanvragen subsidieregeling Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen

Vanaf 25 april is het mogelijk om de subsidieregeling Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen aan te vragen. Hoe u deze subsidie kunt aanvragen en waar u allemaal op moet letten zal besproken worden tijdens het webinar van 19 april a.s. Let op: bent u professioneel VvE-beheerder? Neem dan deel aan het webinar van 20 april.

Aanmelden voor dit webinar is geheel gratis en aanmelden is nog mogelijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ons. Heeft u geen mail ontvangen? Bekijk uw spam-inbox.

Klik hier om uzelf aan te melden voor het webinar van 19 april.

VvE-beheerder? Klik hier om uzelf aan te melden voor het webinar van 20 april.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox