13 - 03 - 23

Samenvatting Modelreglement Kleine VvE’s beschikbaar

De Werkgroep Modernisering Appartementsrecht Nederland (WMANL) heeft een samenvatting gemaakt van het Modelreglement Kleine VvE's. Dit modelreglement is speciaal ontwikkeld voor kleine VvE's en biedt oplossingen voor problemen die zich kunnen voordoen.

Het Modelreglement Kleine VvE’s is in 2021 opgesteld en biedt oplossingen voor veelvoorkomende problemen binnen kleine VvE’s. Zo zijn bepaalde artikelen die niet van toepassing zijn weggelaten, waardoor het modelreglement overzichtelijker wordt. Ondanks deze aanpassingen blijft het modelreglement echter een juridische tekst, die voor veel mensen lastig te lezen is.

Samenvatting Modelreglement Kleine VvE’s

Om de inhoud van het modelreglement begrijpelijker te maken, heeft de WMANL nu een samenvatting gemaakt. In deze samenvatting worden de belangrijkste bepalingen uit het modelreglement op een begrijpelijke manier uitgelegd. Hierdoor kunnen bestuurders en andere appartementseigenaren beter inzicht krijgen in de regels die van toepassing zijn op hun VvE.

Klik hier om de samenvatting te openen

 

Vond je dit artikel interessant? Meld je aan voor VvE Belang en ontvang ons magazine vier keer per jaar!

Dit is een plan

Dit is een plan

Vanaf 55,- / jaar

Test Home Header
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox