18 - 07 - 22

Podcast: ‘Zonnepanelen op VvE-daken’

Zonnepanelen worden steeds populairder, o.a. vanwege de stijgende energieprijzen en de subsidiemogelijkheden. Bij VvE belang komen dagelijks veel vragen binnen. Daarom hebben we een podcast opgenomen waarin alle onderwerpen aan bod komen.

In de podcast komen alle vragen én de antwoorden aan de orde: de verplichte keuringen, de salderingsregeling, de subsidiemogelijkheden etc. etc. U kunt de podcast ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ beluisteren via Spotify. Liever de podcast bekijken? Dat kan! Ga daarvoor naar het YouTube kanaal van VvE Belang.

VvE Zonnecoach

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het traject om te komen tot de installatie van zonnepanelen bij uw VvE? Dan kunt u een beroep doen op de VvE Zonnecoach van VvE Belang. Uw eigen coach ondersteunt u bij het hele proces: van het onderzoek naar de geschiktheid van uw dak via een goed voorstel voor de ALV tot de keuze van een betrouwbare leverancier.

 

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox