Ondersteuning

Voorzitter van de Vergadering

Heeft uw VvE behoefte aan meer structuur in de VvE-vergadering? Of staan er lastige kwesties op de agenda? Zijn er onderlinge spanningen? Dan kan (tijdelijke) professionele ondersteuning bij de vergadering prettig zijn.

750,- incl. btw. (excl. reiskosten a € 0,35/km en parkeerkosten*)

Lees meer
Lees meer

Jurist op bezoek

De juristen van VvE Belang komen tegen een aantrekkelijk tarief bij u op bezoek om de juridische kwesties waarmee u worstelt, te bespreken.

650,- incl. btw. (excl. reiskosten a € 0,35/km en parkeerkosten*)

Lees meer
Lees meer

Jurist Online

U zit met een lastig juridisch probleem en u wilt dat graag één-op-één bespreken met een jurist, maar kunt - of wil - niet fysiek afspreken? Dan is ‘Jurist Online’ uw oplossing.

359,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

De VvE-Bestuurder

Een goed functionerend VvE-bestuur is van vitaal belang voor het welzijn van een appartementencomplex. Onze dienst, de (externe) VvE-Bestuurder van VvE Belang, biedt een professioneel, onafhankelijk en ervaren bestuurdersalternatief voor VvE's die moeite hebben met het vormen van een intern bestuur.

v.a. € 2.500,- incl. btw

Lees meer
Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox