Jurist Online

U zit met een lastig juridisch probleem en u wilt dat graag één-op-één bespreken met een jurist, maar kunt - of wil - niet fysiek afspreken? Dan is ‘Jurist Online’ uw oplossing.

359,- incl. btw.

VvE Belang biedt u digitale hulp middels de dienst ‘Jurist Online’. Of het nu gaat om advies of het houden van een bestuursvergadering. Dit is allemaal mogelijk vanaf achter uw laptop of pc.

Digitale bestuursvergadering

Ook voor het houden van een digitale bestuursvergadering met Microsoft Teams kunt u een beroep doen op ‘Jurist Online’. Onze juristen kunnen uw vergadering of afspraak plannen (maximaal 2 uur) en de deelnemers een uitnodiging voor de vergadering of afspraak sturen. De deelnemers aan de vergadering of afspraak kunnen dan eenvoudig inloggen als de vergadering start.

Teams?

De organisator van de vergadering (in dit geval dus VvE Belang) heeft Microsoft Teams nodig; u als deelnemers niet. U kunt op elk gewenst moment deelnemen aan Teams-vergaderingen, overal en op elk apparaat (bijvoorbeeld laptop, pc of mobiele telefoon.) Een goede internetverbinding is nodig, plus een microfoon. Een (interne) webcam is natuurlijk ook prettig: dan ziet u elkaar!

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox