Advies

Schriftelijk juridisch advies

Als u als aangesloten bij VvE Belang te maken krijgt met een lastige juridische kwestie of gewoon een vraag heeft waarover u advies wilt, dan kunt u de Juridische Dienst van VvE Belang inschakelen. Deze dienst bestaat uit ervaren juristen die u graag helpen. U kunt gemakkelijk schriftelijk advies aanvragen tegen een zeer gunstig uurtarief. Zo kunt u rekenen op professioneel advies wanneer u dat nodig heeft.

175,- /uur incl. btw.

Lees meer
Lees meer

Opstellen Gebruiksovereenkomst

De vergadering verleent toestemming voor de plaatsing van bijvoorbeeld een airconditioning, zonnescherm, zonnepanelen of een traplift. Echter kan ze daaraan ook voorwaarden verbinden, bijvoorbeeld ten aanzien van aansprakelijkheid en onderhoud. Afspraken over die voorwaarden kunnen tussen VvE en eigenaar worden vastgelegd in een zogenaamde gebruiksovereenkomst.

359,- incl. btw.* | Gratis in de aansluiting: VvE Plus (zie voorwaarden)

Lees meer
Lees meer

Opstellen Huishoudelijk Reglement

In het huishoudelijk reglement van uw VvE regelt u veel belangrijke zaken. Om te voorkomen dat u bepalingen opneemt die in strijd zijn met het splitsingsreglement of belangrijke onderdelen over het hoofd ziet, schakel een jurist in van VvE Belang.

995,- incl. btw. | Slechts € 579,50 in de aansluiting: VvE Plus (zie voorwaarden)

Lees meer
Lees meer

Screening Huishoudelijk Reglement

Veel huishoudelijk reglementen zijn in een ver verleden opgesteld en af en toe aangepast. In de praktijk staan in veel huishoudelijk reglementen nogal wat afspraken die helemaal niet geldig zijn. VvE Belang kan uw reglement screenen op veelvoorkomende issues.

695,- incl. btw. | Slechts € 233,- in de aansluiting: VvE Plus (zie voorwaarden)

Lees meer
Lees meer

Screening Overeenkomst

Als bestuurder krijgt u vaak te maken met opdrachtovereenkomsten en (beheer)contracten. Maar wat moet er nu precies in zo'n contract worden opgenomen? Welke voorwaarden zijn van belang? En waar moet u op letten als bestuurder? De professionele juristen van VvE Belang screenen de overeenkomst grondig voor u.

448,50 incl. btw. | Gratis in de aansluiting: VvE Plus (zie voorwaarden)

Lees meer
Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox