Module Bouwkundige Ondersteuning (MBO)

Een Vereniging van Eigenaars heeft als belangrijkste taak: het kostbare bezit van haar leden goed onderhouden. Dit betekent niet alleen dat het onderhoud tijdig uitgevoerd moet worden, maar ook dat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden goed moet zijn. Dan staat u voor de vraag: hoe bewaken we dat hele proces én de kwaliteit van het onderhoud?

v.a. 565,- /jaar incl. btw.

Direct een abonnement 'Module Bouwkundige Ondersteuning' aanvragen

Exclusief voor VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang is er de Module Bouwkundige Ondersteuning. Met dit abonnement weet u zeker dat u uw gebouw in goede staat houdt.

Met de Module Bouwkundige Ondersteuning krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen binnen VvE Belang. Dit is een ervaren bouwkundige aan wie u onbeperkt telefonische ondersteuning kunt vragen over uw bouwkundige zaken.

Uw contactpersoon komt jaarlijks bij u op bezoek om uw onderhoudscontracten, bijbehorende logboeken en desgewenst uw energiecontract te controleren. Ook de kwaliteit van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden in het afgelopen jaar worden door middel van een visuele inspectie gecontroleerd.

Voor het vinden van een geschikt onderhoudsbedrijf wordt de OnderhoudsBedrijvengids gebruikt. Uw contactpersoon kan u helpen met het bepalen van hoofdzaken die terug moeten komen in een offerteaanvraag.

Beschikt uw VvE over een MJOP dat opgesteld is door VvE Belang en niet ouder is dan 2 jaar? Dan valt de jaarlijkse actualisatie onder de Module Bouwkundige Ondersteuning.
Hebt u nog geen VvE Belang-MJOP? Tijdens zijn bezoek zal de bouwkundige een visuele inspectie uitvoeren. Op basis daarvan geeft hij u een advies omtrent uit te voeren onderhoud.

U ontvangt achteraf een korte verslaglegging van datgene wat tijdens het bezoek is besproken.

• Overzicht prijzen

Module Bouwkundige Ondersteuning:

Aantal appartementsrechten Prijs in €/jaar
    0 t/m 20 565,-
    21 t/m 50 715,-
    50+ 860,-

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox