Advies

Adviesrapport zonnepanelen VvE

Ondanks de afnemende terugleververgoeding bij verschillende leveranciers blijven zonnepanelen voor uw VvE een rendabele keuze. Waarom wachten? Nu de salderingsregeling blijft bestaan, is dit het moment om actie te ondernemen. Zoekt u onafhankelijk en deskundig advies voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw VvE-gebouw? U hoeft niet verder te zoeken. De specialisten van VvE Belang Zonnecoach staan klaar om u te begeleiden van begin tot eind.

v.a. €1050,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

Quickscan Zonnepanelen

De Quickscan Zonnepanelen is speciaal voor VvE’s die eerst willen verkennen wat de globale mogelijkheden zijn van zonnepanelen op hun complex. De zonnecoach kan dit onderzoek volledig op afstand uitvoeren en persoonlijk contact bij u op locatie is niet nodig. De zonnecoach maakt wel graag per telefoon of video met u contact.

v.a. 275,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

Onafhankelijk energieadvies

Een goed energieadvies is onmisbaar als u uw gebouw en de appartementen wilt gaan verduurzamen. De gecertificeerde EPA-adviseurs van VvE Belang zijn dé partners om samen met u tot een duurzaam gebouw te komen. Voor de samenstelling van dit advies worden alle relevante onderwerpen onderzocht die voor de VvE van belang kunnen zijn om het gebouw te verduurzamen. De volgende onderwerpen worden in het advies behandeld: isolatie van gevels, vloeren en daken, kozijnen en beglazing, ventilatie, energieopwekking en het verwarmingssysteem.

Wachtlijst - Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

DMJOP – Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Slimme VvE’s combineren het reguliere grootonderhoud met de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dat werkt niet alleen kostenbesparend; het is ook makkelijker om deze maatregelen te nemen.
Om u inzicht te geven in de kosten én de besparingen, stellen we een ‘Groen’ ofwel ‘Duurzaam’ Meerjarenonderhoudsplan op. U komt hier verschillende afkortingen voor tegen zoals GMJOP en DMJOP. Wij hanteren vanaf hier ‘DMJOP‘.

Wachtlijst - Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Oplaadpuntenadvies

Het aantal elektrische auto’s groeit snel. Houd de regie als VvE en ga aan de slag met een gedegen laadplan om voorbereid te zijn op toekomstige (technische) ontwikkelingen en de behoeften van uw leden. VvE Belang heeft een partnerschap met het VVE Laadloket. VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang profiteren daarom van extra voordeel. Lees hier meer.

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Lichtbesparingsplan

Ook uw VvE kan waarschijnlijk flink besparen op de verlichtingskosten voor de algemene ruimtes: de entree, de lift(en) en eventueel de parkeergarage. Bijvoorbeeld door de toepassing van ledverlichting. Die investering verdient u veelal in korte tijd terug. Maar er is veel meer mogelijk. Vraag daarom het GRATIS lichtbesparingsplan aan. Let op: deze scan wordt uitgevoerd door de firma: Lightly.

Gratis(!)

Lees meer
Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox