Juridisch advies

Misschien raakt ook uw VvE verwikkeld in een lastige juridische kwestie, of wellicht heeft u simpelweg een juridische vraag waarover u graag specialistisch advies krijgt. Dan kunt u de hulp van de Juridische Dienst van VvE Belang goed gebruiken. U vraagt schriftelijk juridisch advies gemakkelijk aan bij de juristen van VvE Belang. Hiervoor betaalt u als aangeslotene van VvE Belang een zeer gunstig uurtarief.

162,50 /uur incl. btw.

De informatie die u op het internet vindt over Verenigingen van Eigenaars is lang niet altijd sluitend of zelfs juist. U wilt op juridisch vlak voor uw vereniging van eigenaars geen fouten maken. Misschien raakt uw VvE verwikkeld in een lastige juridische kwestie, of wellicht heeft u simpelweg een vraag waarover u graag specialistisch advies krijgt. Dan kunt u de hulp van de Juridische Dienst van VvE Belang goed gebruiken.

Juridisch-advies

De specialisten van VvE Belang hebben jarenlange ervaring in het appartementsrecht, het bouwrecht en het burenrecht. U vraagt schriftelijk juridisch advies gemakkelijk aan bij de juristen van VvE Belang. Als aangeslotene van VvE Belang betaalt u een zéér gunstig uurtarief. Zo bent u verzekerd van professioneel advies tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox