Onderhoud

MJOP – Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjaren onderhoudsplan - ofwel - MJOP is een document waarin staat welk onderhoud de komende jaren aan uw appartementencomplex moet plaatsvinden. In de bijbehorende meerjarenonderhoudsbegroting staan de kosten die daarmee gemoeid zijn. Voor een VvE is een MJOP hét document bij uitstek om onderhoud en kosten in kaart te brengen en te plannen.

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Actualiseren Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Volgens de wet dient u elk jaar 0,5% van de herbouwwaarde van uw gebouw te sparen, óf een actueel meerjarenonderhoudsplan (MJOP) te hebben. Indien u heeft gekozen voor een MJOP dient u deze minimaal elke 5 jaar te actualiseren. Een VvE Belang MJOP kunnen wij altijd actualiseren. Geen VvE Belang MJOP en toch laten actualiseren? Gebruik onderstaande offerteknop, dan toetsen wij of uw MJOP voldoet aan de kwaliteitseisen voor actualisatie. Met een MJOP actualisatie van VvE Belang weet u dat uw onderhoud en planning zorgvuldig gebeurt en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

DMJOP – Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Slimme VvE’s combineren het reguliere grootonderhoud met de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dat werkt niet alleen kostenbesparend; het is ook makkelijker om deze maatregelen te nemen.
Om u inzicht te geven in de kosten én de besparingen, stellen we een ‘Groen’ ofwel ‘Duurzaam’ Meerjarenonderhoudsplan op. U komt hier verschillende afkortingen voor tegen zoals GMJOP en DMJOP. Wij hanteren vanaf hier ‘DMJOP‘.

Wachtlijst - Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

VvE Belang OnderhoudsCertificaat

Een goed functionerende VvE draagt bij aan de waarde en verkoopbaarheid van een appartement. Maar hoe toont u aan dat uw VvE goed functioneert? Hiervoor heeft VvE Belang samen met SKG-IKOB het VvE Belang OnderhoudsCertficaat ontwikkeld.

199,- Per twee jaar/ incl. btw

Lees meer
Lees meer
1 januari 2018 was een belangrijke datum voor de Nederlandse VvE’s. Op die dag ging de ‘Wet VvE’ in die regelt hoeveel VvE’s elk jaar moeten reserveren voor groot onderhoud. Het onderhouden van het appartementencomplex is daarmee een belangrijk onderwerp geworden voor VvE's. En terecht! Deugdelijk onderhoud zorgt namelijk niet alleen voor een veilig gebouw - maar ook voor waarde behoud van het pand.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox