23 - 05 - 23

Informatiebijeenkomst brandveilig beheren van gebouwen

Veel appartementengebouwen voldoen niet aan de eisen van brandveiligheid. Daarom organiseert het Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) een gratis bijeenkomst over brandveilig beheer. Die vindt plaats op donderdag 29 juni van 13.00-16.00 uur bij het NIPV in Arnhem. U kunt de bijeenkomst ook online volgen.

In samenwerking met deskundige partijen heeft NIPV een leidraad opgesteld waarmee VvE-bestuurders een beheerplan kunnen opstellen en uitvoeren voor een brandveilig beheer. Ook is een elektronische leeromgeving (ELO) ontwikkeld om het beheerplan te ondersteunen.

Tijdens de – fysieke en online – informatiebijeenkomst op 29 juni worden de leidraad, de ELO en de andere hulpmiddelen uitgebreid toegelicht. Na afloop bent u op de hoogte van de stappen die zijn gezet en die gezet gaan worden om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het brandveilig beheren van uw gebouw.

Op de website van het NIPV vindt u het volledige programma en kunt u zich aanmelden.

Quickscan

Wilt u globaal weten hoe het gesteld is met de brandveiligheid van uw complex? Dat kunt u laten controleren door het ACBW met de Quickscan brandveiligheid.

Die hebt u al vanaf € 756,25 (incl. btw). Vraag hier de quickscan aan.

Verbeterplan Brandveiligheid

Wilt u niet zo lang wachten maar direct uw complex op brandveiligheid laten controleren? Vraag dan hier het Verbeterplan Brandveiligheid aan. VvE Belang biedt dit aan in samenwerking met het Adviescentrum Brandveilig Wonen. U krijgt een onafhankelijke beoordeling en een goed advies om uw gebouw brandveiliger te maken.

Een Verbeterplan Brandveiligheid hebt u al vanaf € 2.117,50 (incl. btw). U kunt het hier aanvragen.

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox