Verbeterplan Brandveiligheid

VvE Belang en het Adviescentrum Brandveilig Wonen (ACBW) bieden u de mogelijkheid om uw appartementencomplex voor een aantrekkelijk bedrag te laten controleren op brandveiligheid. Dankzij de samenwerking met het ACBW weet u zeker dat u een onafhankelijke beoordeling krijgt. U krijgt een goed advies om uw gebouw nog veiliger te maken. Zo profiteert uw VvE van een mooie aanbieding én wonen alle bewoners in een brandveilig pand!

v.a. 2.330,- incl. btw.

 • Overzicht prijzen

  Verbeterplan Brandveiligheid:

  Woongebouw € 2.330,- per (uniek) gebouw incl. btw.
  Parkeergarage < 2500 m2 € 475,- incl. btw.
  Voorlichting tijdens ALV
  (excl. kilometervergoeding á € 0,42/km)
  € 475,- incl. btw.

Het Verbeterplan Brandveiligheid gaat een grote stap verder dan de Veiligheidsscan. Het plan volgt het bouwbesluit en geeft op detailniveau aan waar gebreken – en dus gevaren –  met betrekking tot de brandveiligheid zijn. Het Verbeterplan geeft duidelijk aan op welke wijze en volgens welke normen de aangetroffen gebreken hersteld kunnen of moeten worden.

 • Optioneel: Toelichting op úw ledenvergadering

  Hoe overtuigt u uw medebewoners en eigenaren dat brandveiligheid een belangrijk agendapunt is op de ledenvergadering? Geen gemakkelijke klus. Vooral niet wanneer u uw medebewoners soms moet aanspreken over bepaalde (onveilige) zaken.

  ACBW heeft ervaring in het voorlichten van bewoners en verzorgen regelmatig in overleg met het bestuur of de beheerder presentaties met duidelijke praktijkvoorbeelden welke laten zien dat brandveiligheid ons toch echt allemaal aangaat. Tijdens de presentatie kunnen zaken extra belicht worden die spelen binnen úw Vereniging van Eigenaren.

Voldoet uw complex niet aan de eisen voor brandveiligheid? Het ACBW legt geen sancties op. Het maakt uw bewoners alleen bewust van de risico’s die zij lopen.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox