17 - 08 - 23

niet actueel (oud nieuws)

Nationale Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 28 oktober en 4 november 2023 wordt weer de jaarlijkse Duurzame Huizen Route georganiseerd. Op de website www.duurzamehuizenroute.nl staan dan tientallen trotse woningeigenaren die hun huis openstellen om belangstellenden te laten zien wat zij aan verduurzamingsmaatregelen hebben genomen. In VvE Magazine dat in november verschijnt, leest u zo’n verhaal. Uw VvE kan zich ook aanmelden.

Op www.duurzamehuizenroute.nl delen zo’n 2.100 huiseigenaren tips en ervaringen met duurzame maatregelen die zij in huis hebben toegepast. Via het platform vertellen zij hun verhaal en beantwoorden zij vragen van geïnteresseerden. Een deel van hen stelt tijdens de jaarlijkse Duurzame Huizen Route ook het huis open voor bezoekers. Dit jaar vinden de open dagen plaats op zaterdag 28 oktober & 4 november.

De Duurzame Huizen Route biedt niet alleen individuele huiseigenaars, maar ook VvE’s een goede inkijk in wat er mogelijk is. Het delen van verhalen van VvE’s die hun complex hebben verduurzaamd, kan binnen de VvE meer draagvlak creëren voor collectieve duurzaamheidoplossingen. Daarnaast kunnen de tips en ervaringen van andere VvE’s helpen bij het opstellen of verbeteren van een plan.

Is uw complex ook verduurzaamd?

Ook u kunt uw ervaringen delen! Hoe heeft u de verduurzaming aangepakt, wat zou u achteraf anders doen en wat heeft het opgeleverd? Vertel uw verhaal via de Nationale Duurzame Huizen Route en help anderen op weg. Aanmelden doet u via duurzamehuizenroute.nl/vve-aanmelden

Op www.duurzamehuizenroute.nl vindt u tientallen succesverhalen van VvE’s

Nog niet aangesloten?

Als uw VvE is aangesloten bij VvE Belang, leest u het verhaal van de VvE die het complex heeft verduurzaamd, in VvE Magazine dat medio november a.s. verschijnt. Nog niet aangesloten? Regel het hier

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox