VEILIGHEIDSVERBETERPLAN

Uw complex brandveilig!

Kies voor veiligheid en laat uw complex controleren op brandveiligheid! In samenwerking met het Adviescentrum Brandveilig Wonen biedt VvE Belang u de mogelijkheid om uw appartementencomplex voor een aantrekkelijk bedrag te laten controleren op de risico’s van brand. Zowel 'jonge' als oudere gebouwen blijken in veel gevallen niet aan de elementaire eisen van brandveiligheid te voldoen.

Bijna elke week is het raak: brand in een appartementencomplex. Helaas zijn daarbij nogal eens slachtoffers te betreuren. Niet alleen in oude complexen maar ook in appartementengebouwen die nog maar enkele jaren geleden zijn opgeleverd.
Het is belangrijk dat alle eigenaren en bewoners zich bewust zijn van de risico’s. VvE Belang en het Adviescentrum Brandveilig Wonen helpen u daarbij met een Quickscan en een Veiligheidsverbeterplan, speciaal voor de VvE.
VvE Belang werkt samen met het ACBW omdat daarmee de onafhankelijkheid gewaarborgd is. En uw VvE profiteert van een mooie aanbieding!

Quickscan

Met de Quickscan hebt u snel alle informatie over het veiligheidsniveau van uw complex. In één oogopslag ziet u in welke klasse uw complex valt (1 tot 5 sterren). Zowel de algemene ruimtes als de bergingen, de garages etc. worden onder de loep genomen. Tegen een geringe meerprijs is een keuring op appartementenniveau ook mogelijk.

VRAAG NU DE VEILIGHEID-SCAN AAN

 

Veiligheid-scan Brandveiligheid:  
Woongebouw € 695,- per gebouw
Meerdere identieke gebouwen vallend onder één VvE € 121,- per gebouw
Parkeergarage > 1000 m2 € 121,-
   
Advies op woningniveau tijdens scan € 90,75 per woning
Voorlichting tijdens ALV € 315,-
   
Verbeterplan Brandveiligheid:  
Woongebouw € 2.057,- per gebouw
Meerdere identieke gebouwen vallend onder één VvE € 242,- per gebouw
Parkeergarage > 1000 m2 € 242,-
   
Advies op woningniveau tijdens verbeterplan € 90,75 per woning
Voorlichting tijdens ALV € 315,-
   

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Voor commerciële ruimtes geldt een prijs op aanvraag.De bedragen genoemd bij de veiligheidsscan en het verbeterplan zijn inclusief reistijd en kilometervergoeding

Voldoet uw complex niet aan de eisen voor brandveiligheid? Het ACBW legt geen sancties op. Het maakt uw bewoners alleen bewust van de risico’s die zij lopen.