27 - 08 - 21

Alles dat u wilt weten over rookgasafvoerkanalen

Het rookgasafvoerkanaal in uw gebouw ziet u niet, maar het is wel heel belangrijk. En het is vooral belangrijk om te weten wat u moet doen als uw leden hun cv-ketel willen vervangen. Alles wat u wilt – en moet – weten, vindt u in onze podcast op Youtube of Spotify.

Een podcast is een geluidsfragment waarin een centraal onderwerp wordt besproken of bediscussieerd. Dit geluidsfragment kunt u terugvinden op het Youtube kanaal van VvE Belang of op Spotify.

In de nieuwste podcast staan rookgasafvoerkanalen binnen appartementencomplexen centraal.
U krijgt alle informatie van de deskundigen op dit gebied:
•    Kees Oomen, directeur PA & Organisatie VvE Belang
•    John Liewes, hoofd Juridische Dienst VvE Belang
•    Ed Bloem, Bloem installatieadvies
•    Jan Mondria, Mondria Advies & Consulting
•    Fons Hemmelder, ervaringsdeskundige en voorzitter VvE El Verano.

Zij praten u bij over alles wat u moet weten over rookgasafvoerkanalen. Waarom zijn ze zo belangrijk? Zijn rookgasafvoerkanalen nog wel van deze tijd? Alle antwoorden én tips & tricks bij het vervangen van de rookgasafvoerkanalen (én cv-ketels) komen in deze podcast aan bod.

Maakt u voor het eerst kennis met rookgasafvoerkanalen? Of wilt u uw kennis verbreden? Deze podcast is er voor ú! Beluister het direct op Youtube of Spotify.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox