23 - 06 - 23

niet actueel (oud nieuws)

VvE Belang vraagt de subsidie Blokaansluitingen voor u aan!

U weet inmiddels dat er een regeling is waarbij VvE’s met een blokaansluiting subsidie kunnen krijgen voor de hoge energieprijzen. Er zijn veel vragen over deze regeling, en het aanvragen van de subsidie is een hele klus. VvE Belang kan de subsidie voor u aanvragen. De aanvraagkosten krijgt u via de subsidie terug.

verwarming

Aanvragen TTB

U kunt de subsidie in het kader van de Tijdelijke regeling tegemoetkoming blokaansluitingen nog aanvragen tot 1 oktober a.s.

De regeling is alleen bedoeld voor huishoudens. De aanvrager is degene die het contract heeft ondertekend met de leverancier. Voor de aanvraag moet u een grote hoeveelheid gegevens beschikbaar hebben. Dat betekent dat de aanvraag u veel tijd en energie zal kosten.

VvE Belang vraagt de subsidie voor u aan!

VvE Belang kan als intermediair aanvragen indienen namens VvE’s die bij VvE Belang zijn aangesloten. Wij hebben daartoe speciale afspraken met de Belastingdienst. Er zijn overigens meer partijen die dergelijke afspraken met de Belastingdienst hebben, zoals bijvoorbeeld de VvE-beheerders die bij Vastgoed Management Nederland (VGM NL) zijn aangesloten.

De kosten van de aanvraag krijgt u via de subsidie terug.

Wilt u dat VvE Belang de TTB-subsidie voor uw VvE aanvraagt? Klik dan hier

Veelgestelde vragen

Omdat het aantal vragen over de TTB heel groot is, heeft VvE Belang een speciale pagina voor u beschikbaar. Daar vindt u veel informatie. Klik hier

Vond je dit artikel interessant? Meld je aan voor VvE Belang en ontvang ons magazine vier keer per jaar!

Dit is een plan

Dit is een plan

Vanaf 55,- / jaar

Test Home Header
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox