Begeleiding & Ondersteuning

Totaaltraject: VvE Belang Zonnecoach

Wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw VvE? Wij kunnen u professioneel begeleiden: van advies, besluitvorming tot en met de selectie van de beste installateur. De VvE Belang Zonnecoach biedt persoonlijke, onafhankelijke en deskundige begeleiding van uw VvE.

v.a. 2.195,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

VvE Campagnebox

Verduurzamen is aan de slag gaan. Maar roekeloos aan de slag gaan met verduurzamen zorgt doorgaans voor hoge kosten en veel onvoorziene problemen. De ‘tool’ die ervoor zorgt dat je verduurzaming stap-voor-stap in de juiste volgorde doorloopt heet: ‘De VvE Campagnebox’.

37,50 incl. btw. en verzending

Lees meer
Lees meer
In 2050 volledig op duurzame energie, dat is het streven. Dat is één van de grootste transities die we in Nederland ooit hebben meegemaakt. Het is lastig om in te schatten wat dit allemaal behelst voor úw VvE. VvE Belang heeft de specialisten in huis die u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes op gebied van verduurzaming.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox