Begeleiding & Ondersteuning

VvE Zonnecoach

Wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw VvE? Wij kunnen u professioneel begeleiden: van advies, besluitvorming tot en met de selectie van de beste installateur. De VvE Zonnecoach biedt persoonlijke, onafhankelijke en deskundige begeleiding van uw VvE.

v.a. 1795,- incl. btw.

Lees meer

Campagnebox Verduurzaming

Om te voorkomen dat uw voorstel voor zonnepanelen wordt afgewezen, heeft de VvE Zonnecoach een methode bedacht die werkt: De Campagne. In deze periode worden de leden geïnformeerd én geraadpleegd. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de haalbaarheid van uw plannen.

Komt uit: Voorjaar 2022

Lees meer
In 2050 volledig op duurzame energie, dat is het streven. Dat is één van de grootste transities die we in Nederland ooit hebben meegemaakt. Het is lastig om in te schatten wat dit allemaal behelst voor úw VvE. VvE Belang heeft de specialisten in huis die u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes op gebied van verduurzaming.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox