29 - 09 - 22

Voorlichtingsbijeenkomsten van VvE Belang groot succes!

Voorlichtingsbijeenkomsten 2022 van VvE Belang zijn een groot succes!

Wij kijken terug op vijf zeer geslaagde Voorlichtingsdagen. Vanuit heel Nederland hebben wij meer dan 3000 bezoekers mogen verwelkomen op de beursvloer en in de verschillende workshops.  De reacties vanuit zowel bezoekers als standhouders waren zeer lovend! VvE Belang gaat met positieve energie aan de slag met de voorbereidingen voor de volgende Voorlichtingsbijeenkomsten. Wij hopen u dan op nóg meer plekken in Nederland te mogen ontvangen. Hieronder vindt u enkele hoogtepunten van de VvE Belang Voorlichtingsbijeenkomsten 2022.

Voorlichtingsbijeenkomsten 2022

 

De interesse voor de nieuwe VvE Campagnebox was overweldigend. De ‘tool’ die ervoor zorgt dat je verduurzaming stap-voor-stap in de juiste volgorde doorloopt was op de derde dag al volledig uitverkocht.

Wilt u met úw VvE ook van dromen over verduurzaming, naar doen? Bent u niet in de gelegenheid geweest om een VvE Campagnebox aan te schaffen?

Klik dan hier om uw VvE Campagnebox te bestellen

Wij verwachten over c.a. 4 weken nieuwe VvE Campagneboxen te kunnen leveren.

Ook hebben wij een oproep gedaan aan alle VvE-Bestuurders of VvE-Beheerders met een actieve rol in een VvE-bestuur; meldt u aan voor het VvE Bestuurderspanel.

Het VvE Bestuurderspanel is een initiatief van VvE Belang om meer inzicht te krijgen in de standpunten en uitdagingen van bestuursleden over VvE-gerelateerde zaken. Het kennen van deze standpunten en uitdagingen stelt ons in staat belangen van VvE’s en appartementseigenaars beter te behartigen.

Als lid van het panel ontvangt u regelmatig poll-vragen of enquêtes. Uw inbreng kan dus van directe invloed zijn op onze terugkoppeling richting politiek Den Haag of meegenomen worden in een landelijke publicatie.

  • Aanmelden voor het VvE Bestuurderspanel kan hier.

Op de voorlichtingsbijeenkomsten zijn er veel vragen gesteld over de vernieuwde aansluiting ‘VvE Plus’. Het Juridische Pluspakket van VvE Belang is uitgebreid en biedt nu nóg meer voordelen. Het is géén pakket meer, maar een ‘opwaardering’ van uw VvE Basis-aansluiting. De aansluiting heet nu: VvE Plus. Wilt u er meer over weten?

Klik dan hier voor meer informatie

 

Presentatie Hand-outs Herhaling 
Plenaire Opening: Actualiteiten in het VvE-domein Nog niet beschikbaar
Workshops deel I
De verduurzamingscampagne binnen de VvE
Juridische Actualiteiten
In drie stappen naar een goed laadplan
Workshops deel II
Meest gestelde vragen over Modelreglementen; kenmerkende verschillen, valkuilen en tips.
Uw gebouw en/of parkeergarage brandveilig
Kerntaak van de VvE: Onderhouden van uw gebouw.

Wij hopen u volgend jaar (weer) te mogen ontvangen op onze Voorlichtingsbijeenkomsten!

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox